SONY DSC

VINDEREN ER FUNDET!!! Vivara – GIVEAWAY

Som jeg skrev tidligere, har vi det mest fantastiske lille fuglehus i vores have. Her i kulden myldrer haven med små og store fugle, og vi elsker at sidde og betragte dem, og der kommer mange hyggelige snakke med børnene ud af det.

SONY DSC

Jeg har desuden købt en frøblanding til det almindelige fuglehus, og det tiltrækker endnu flere fugle.

SONY DSC
Da jeg selv er så begejstret for det lille hus, der hedder et smørhus, fordi der er plads til et glas jordnøddesmør, skrev jeg til Vivara for at høre dem, om de ville sponsorere et hus til en af jer læsere. Det ville de heldigvis gerne!!!

Så derfor udlodder jeg nu i samarbejde med dem, dette fine hus og to glas jordnøddesmør til en af jer

Skærmbillede 2015-02-01 kl. 20.10.51Det eneste du skal gøre for at være med er at lægge en kommentar herunder, og så finder jeg en vinder ca. d. 14. februar. Vivara vil efterfølgende sende dig en pakke med hus og to glas.

Du må selvfølgelig gerne sprede budskabet. Det er ikke et krav, men jeg ville da blive glad!

Jeg håber du har lyst til at være med!


 

Jeg har nu trukket en vinder – det blev Laura

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 20.43.53

Jeg håber dine bedsteforældre bliver glade for deres nye fuglehus – mine egne bedsteforældre har i hvert fald meget glæde af deres.

Send en mail til mig med din eller dine bedsteforældres adresse, så sender Vivara fuglehuset til jer.


 

Indlægget er lavet i samarbejde med Vivara på min opfordring. Jeg har ikke selv modtaget noget, men Vivara sponsorerer gaven. Meninger og holdninger er mine egne. Jeg har lånt det nederste billede på vivara.dk, de andre er mine egne.

34 comments

 1. Vi har et hjemmelavet foderbræt, som vi har stor glæde af og vi køber os ‘fattig’ i fuglefrø af samme grund :-)

 2. Alle vores vilde småfugle ville blive så glade! Og muligvis ville vores høns blive LIDT misundelige 😉

  Kh Mai

 3. Hjemme i min have er der en bestemt lille fugl der fast har sit tilholdssted. Så jeg tror den ville blive glad for et hus :)

 4. sikke en skøn giveaway, dejligt at der også bliver tænkt lidt på de småfugle i denne kolde tid, vi nyder at kigge på vore mange fugle i haven og fodrer dem også året rundt…krydser fingre
  mvh Maria

 5. vil være så perfekt for vores datter på 1,5 kigger hver dag ud af vinduet efter fugle men vi har ikke fået et fuglehus op til dem endnu

 6. Hvor er det fint! har ikke selv have, men drømmer om snart at få det – og indtil da vil jeg elske at nyde det i mine forældres have :)

 7. Sikke et skønt hus. Det vil jeg forære min mand, da han gør meget for fuglene i vores have. Han henter gammelt brød hos bageren, som han knuser, for så får småfuglene glæde af det og ikke mågerne.

 8. Min dreng ville elske at vinde det lille hus. Han går så meget op i dyrene her om vinteren..
  Om de er sultne, fryser, ensomme etc. Det er lidt sødt.
  Så på hans vegne, krydser jeg fingre..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 9. Sikke fint hus. Jeg elsker det fuglekvidder, der allerede nu er udenfor og fodrer hele vinteren naturens fugle.

 10. Fantastisk at du (og Vivara) vil dele din begejstring med os :) Smørhus er et kært navn til det lille fuglefodersted :)

 11. Der er intet som fuglebesøg i haven :-) Mine bedsteforældre elsker fugle og jeg ville elske at forære dem det fine lille foderhus så de rigtigt kan nyde fuglebesøgene i foråret når de kigger ud på terrassen. De er hhv 85 og 91 år og har det ikke så nemt med at blive gamle for tiden, så det ville være dejligt at kunne forære dem lidt livsforsødende til haven. Hav en dejlig aften. Mvh. Laura

 12. Vinderen er fundet. Tusinde tak til alle jer, der deltog i min giveaway. Jeg ville ønske, at jeg kunne sende jer alle et af de fine, fine fuglehuse.
  Laura, send mig en mail, så sender Vivara dig et fuglehus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>