mms_20140731_143543

Tilbage på arbejde

Min mand og børn holder stadig ferie. Jeg startede på arbejde i mandags efter næsten 3 ugers helt fantastisk dejlig ferie.

Det er fint at være tilbage. Og sæt med rolige morgener, hvor jeg står først op, og kun måske får selskab af Prutfisen og faren, og ellers kan nyde te og morgenmad i ro.

Men, de andre 3 går altså stadig hjemme og nyder sommeren og hinanden. Og så får jeg sms’er med billeder som disse

Og så er det altså faktisk lidt hårdt at være den eneste, der er på arbejde…

6 comments

  1. Hvor dejligt! Jeg holder stadig ferie, men i vores liv er det jo i disse år mig, som arbejder mest og manden som har mest tid hjemme, og så får jeg også masser af hyggebilleder…og det er nemlig dejligt, men man får også lyst til at være med derhjemme:-)

    1. Ja, man får virkelig lyst til at droppe arbejde og skynde sig hjem. Arbejder din mand ikke i Nepal? Jeg har også lidt overvejet muligheder for job i udlandet, men ved lige præcis ikke om jeg gider være “den der arbejder hele tiden… “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>