Tiden går

…alt, Alt, ALT for hurtigt!!
Prutfis er nu allerede et halvt år – hvor er tiden blevet af? På den anden side, så har vi lavet og oplevet så meget siden han blev født. I maj 2012 – for evigheder siden…

Vi har alle været hjemme de sidste par dage. Sveske har været syg med høj feber om aftenen. Og rimelig frisk – måske lidt småpylret – i løbet af dagen. Heldigt at hverdagen endnu ikke helt har fået tager fat i os endnu. Så vi havde mulighed for alle fire at være hjemme og hygge. Og i dag har hun været frisk og glad.

Og nu er det allerede snart jul… Så vi har faktisk jule-hygget med clementiner, juledekoration og kalender-gave-indkøb i dag.
De fleste af ungernes er købt. De får i weekenden – og mest praktiske gaver som uldtøj, bøger (fra mormor) og chokolade… Alle farens gaver er købt. Han får kun om søndagen!

Vi har også set nisser i dag. Sveske kan ikke li dem. Hun blev ved med at sige “den er sød, den der”, når vi så en nisse-dukke. Jeg tror hun skulle overbevise sig selv om at den virkelig var sød, og ikke gjorde noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>