SONY DSC

Suttesnore

Jeg har virkelig længe gået og taget mig sammen til at lave nogle suttesnore. Efter vanvittig meget FIN og inspirerende inspiration fra Astrid/Rock&Roll Hausfrau og Gitte/Tanker fra Anker, har jeg nu endelig fået taget mig sammen til at lave disse to broderede suttesnore.

SONY DSC
Den øverste er til min venindes lille dreng på ca. 7 uger, som hun endelig har fået til at tage sutten. Den anden er nok til min niece – hvis hun altså overgiver sig til at bruge sut. Ellers må den blive til en anden lille pige engang.
Mønstret til “Laurits”-snoren har jeg selv lavet, æblerne er FruWellings, og kan findes i konkurrencen her, hvor der masser inspiration at hente. Jeg har blot vendt æblerne og stilkene til forskellige sider, så der kom lidt dynamik i snoren.

SONY DSC
På bagsiden har jeg sat et almindeligt stykke stof, og jeg har (næsten) brugt Gittes vejledning, selvom jeg har brugt noget af det fine bånd, jeg vandt hos Astrid.

Jeg er ret stolt af disse to, og de var simpelthen så hyggelige at lave. Jeg er vild med at brodere, og disse små snore er meget overskuelige projekter. Selvom jeg synes, at det var lidt noget “puller” at sy dem sammen, så er det helt sikkert ikke de sidste suttesnore jeg laver – jeg skal vist bare lige have fat i nogle flere seleklips.

Sveske har allerede bestilt en broderet snor med prinsesser, som hun kan bruge som bælte… Hmm, det ved jeg dog ikke lige om jeg har tålmodighed til ;o)

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>