DSC_0736

Strikkedrømme – til mig selv

Hvis mit projekt strik-en-trøje-til-mig selv kommer til at gå godt, og ende med en trøje, som rent faktisk passer, bliver lækker, og som jeg bliver glad for (jeg frygter lidt, at det kunne ende med en helt forkert pasform og spildt arbejde), så drømmer jeg om at strikke disse to til mig selv også:

Læsø af Annette Danielsen og Starling af Helga Isager

Åh ja, hvem der bare havde uendelig strikketid og familietid – og ikke skulle bekymre sig om arbejdstid :o)

Jeg bliver inspireret dagligt af nye modeller, men jeg tænker, at jeg lige må prøve at samle noget af inspirationen og så derefter finde det jeg aller helst vil strikke til 12MOK. Jeg kan jo nok desværre ikke nå alt det jeg gerne vil…

Hvordan overskuer du hvilke projekter, du gerne vil lave – uden at få stress af det? Og hvordan får du tid til dem midt i hverdagen?

6 comments

 1. Hmm, ja det er jo det store spørgsmål Katrine :-) Lige nu giver det næsten sig selv, jeg kan ikke ret meget andet end at sidde. Men mest af alt, så er jeg nok rimelig god til at prioriterer det kreative, fordi jeg ved at jeg for mere energi af det (og flere ideer, sjovt nok også på arbejdet). Men altså jeg har jo også kun 1 barn…. måske det er helt anderledes om 2 måneder når vi har to :-)

  1. Jeg prioriterer også det kreative, synes næsten, at det har været spild af dag, hvis jeg ikke har nået noget strik/sy/hækle/osv 😀
   Sjovt at du skriver det med arbejde. Jeg får også vanvittigt mange idéer mens jeg er på arbejde. Og jeg får lyst til at køre hjem og gå i gang med det samme…

 2. åh, altså, ja, det er svært at finde tid. Jeg kommer generelt ALT for sent i seng, fordi min strikketid ligger om aftenen, når børnene er kommet i seng. Og så strikker jeg i bilen, da Kathmandu har en frygtelig trafik, så jeg sidder ofte fast (men kører heldigvis ikke selv). hmmm, ja, jeg strikker nok hvert et ledigt minut jeg kan finde. Og ideerne strømmer ind fra blogs og ikke mindst fra instagram….der får jeg vildt meget inspiration. Og jeg går i gang med alt for mange projekter på een gang, fordi jeg bliver utålmodig:-/ Og det er nogle rigtig fine modeller, du har fundet. Glæder mig til at se dem:-) hep hep;-)

  1. Jeg ved slet ikke hvorfor, jeg ikke har fået svaret på dette, Ingrid.
   Jeg strikker også mest om aftenen, og synes (som dig) at det tit bliver sent. Jeg er blevet dårlig til at komme i seng (selvom det nok ville være bedst), jeg skal jo liiige strikke én pind mere/til nøglet er slut/til næste indtagning…
   Jeg får så meget inspiraton fra blogs og andre kreative kvinder, på den måde synes jeg virkelig, at internettet er helt, helt fantastisk.
   Mange projekter, ak jeg kender det godt. Der ER bare for lidt tid!!

 3. Ja, jeg har altså lavet et excel-ark. Jeg ved godt, at det virkelig ikke er en romatisk tilgang, men hvis jeg ikke får ideerne skrevet ned og ud af mit hoved, så får jeg helt stress. Jeg lægger hele tiden en masse planer, men jeg ender nærmest aldrig med at holde dem. – Der kommer altid lige et projekt ind fra højre, som jeg liiiige skal ordne. Lige nu sidder jeg fx og arbejder på en værtindegave, selvom jeg “burde” arbejde på “vores trøje”. :)

  1. Excel 😀
   Jeg har ikke rigtigt lavet lister, fordi jeg er bange for, at det skal stresse mig. Men måske det alligevel stresser mere når det ligger og fylder i hovedet :-)
   Min trøje har også ligget lidt – fordi jeg lige skulle tage mig sammen til forstykkerne. Og så var det lidt lettere at starte noget mere lige til strik 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>