20150819_194605-1

Strikkebio

Konceptet, som Astrid med bloggen Rock n Roll Hausfrau fremlagde til (et noget skeptisk) Nordisk Film for temmelig længe siden, er helt genialt i min optik!! Det blev afholdt første gang for næsten et år siden.

Forestil dig de nyeste film i biografen, slik og popcorn ved din side, glade damer omkring dig, dæmpet lys der stadig tillader at du kan se dit (lyse) strikketøj. Og hvis du er heldig, kan du endda høre klikkende strikkepinde og snak om hvilke projekter, der er på pindende hos naboen. Og så er det endda forpræmierefilm. Hvis det hedder det… I hvert fald vises filmen før landspræmieren.

Det er altså hyggeligt!!! Og jeg er ærgerlig over, at Odense ikke helt er stor nok til at fylde en sal med strikkende/hæklende damer en gang hver anden måned. Og jeg håber virkelig, at Nordisk Film ikke dropper Fyn af den grund. For vi vil gerne komme!!! Og således var Line og jeg sammen med hele 5-6 andre damer i strikkebio og se ‘Sommeren 92′. Og faktisk var der to friske mænd, der også havde forvildet sig ind i biografsalen til #strikkebio. Og sandsynligvis det ikke meningen – men de fik sig en oplevelse OG så fik de set filmen før de fleste andre i DK.
Så jeg vil faktisk gå så lang som til at sige, at med eller uden strik (hvis man kan undvære buldermørket), så er #strikkebio virkelig et fedt koncept!!

Og bare lige for at slå det fast: så synes jeg altså at det virker, hele idéen. Også selvom de små sale i Odense åbenbart ikke tillader fuld kontrol af lysstyrken (men hvis du bare husker, at sort garn ikke er velegnet til biografen, så går det fint!), og selvom vi kun fik gratis is den aller første gang strikkebio fandt sted i Odense. Jeg håber sådan, at vi kan fylde lidt mere i salen næste gang. På den anden side – billetterne bliver ikke revet væk, så man kan nå at være sikker på, at der ikke er andre planer den dag.

image
Strik og fodbold – det går altså bare temmelig godt sammen!

‘Sommeren 92′ var jeg vild med! Masser af lækre 90’er detaljer, fodboldben og en fantastisk historie – og så var jeg åbenbart både lille nok og pige nok dengang i 90’erne til ikke at vide hvilken modvind Ricardo var igennem som ny landstræner.

Filmen, SE DEN, det er helt sikkert, at du skal det! Den har nemlig haft premiere nu.

image
Efter filmen sluttede vi aftenen af med øl i mosen i Odense. Det var så hyggeligt. Og befriende at cykle gennem byen ved midnat beruset af gode oplevelser.

Indlægget er IKKE sponsoreret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>