20130604_212939

Stribede (for) lange bukser

Jeg vandt jo 3 meter stof hos Binemor, og nu har jeg endelig fået syet den første ting færdig

Det skulle have været et par knickers til Prutfisen… men jeg må have overvurderet længden af hans buttede babyben.

De er nemlig lige blevet 1-2 cm for korte til at være “rigtige” bukser, og dermed ALT for lange til at være knickers. Jeg må prøve igen, for jeg er faktisk ret vild med de mælkedrengestriber. Denne gang skal de bare være meget kortere.

De var ellers så fine med kant i benene, hvor der på bagsiden/siden er et overlap, hvor der skal sidde en lille knap. Jeg tror han må bruge den som bukser, og så kan det være at de kan være knickers næste år. Måske.

Nu vil jeg ud i svigerforældrenes have og nyde resten af grundlovsdagen med min familie. Formiddagen har budt på arbejde – resten af dagen står den på HYGGE og fri.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>