Støv, rod og hygge

Denne uge har støv og nullermænd fået lov til at leve deres liv i feed og ro her hos os – indtil i dag, hvor støvsugeren lige blev luftet en lille tur. Jeg har holdt sy-uge, klippet en del til bukser til ungerne. Og desuden lavet hagesmække af en voksdug jeg havde liggende, fordi jeg havde fejl-købt den. Nu blev en del af den til noget meget brugbart.
Jeg købte for nogle måneder siden nogle lignende smække på Mors bazar. Det var også en dame der havde siddet hjemme og syet dem. Så jeg tegnede bare efter og syede kantebånd på. Der kommer 3 med lilla kant også, når jeg får tid.
Nu skal der hygges og fejres 74 måneders kærestedag med min mand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>