DSC09865

Sommerferie 2014 – på ski

Vi har haft en skøn sommerferie i år. Jeg elsker at komme helt ned i gear og bare være til. Som de fleste af jer sikkert ;o)
I år tog vi allerede af sted på ferie om aftenen, på den sidste dag jeg var på arbejde. Det var ikke helt optimalt synes jeg. Selvfølgelig bruges ferien lige fra start, men jeg synes faktisk, at det havde været lidt stressende at få pakket alle sagerne og få lukket arbejdet ned til ferie på én gang.

Til gengæld ELSKER jeg virkelig at sætte mig ind i en godt pakket bil, og så bare være af sted!!!

Vi puttede begge børn og faren, pakkede de sidste ting i bilen og så satte jeg mig en time foran fjernsynet med strikketøjet, inden vi hoppede i bilen og kørte hele natten.

Næste morgen ankom vi til Tux i Østrig, hvor vi havde lejet en lejlighed. Sommerferien startede med 3 dage på ski i Hintertux. Min mand er VILD med at stå på snowboard – så egentlig er det underligt, at han ikke tidligere har fået den idé, at man kan stå på ski om sommeren. På en gletsjer.

Det var virkelig tre fantastiske dage. Specielt nu, hvor jeg tænker tilbage på dem.

Ok, jeg kan godt huske, at da vi stod midt i dem, var der meget moslen med flere lag tøj end vi lige havde vænnet os til. Mere trætte og utidige børn, der tiggede om slik i gondolerne. Flere trætte ben, der ikke engang kunne bære en pige på 4 eller en dreng på 2. Flere forældre, der måtte bære op til 3 par ski og et snowboard og måske også lige et barn. En enkelt dreng, der ikke fik sovet til middag, og derfor faldt i søvn med ski på fødderne liggende i sin mors favn på vej ned af en rød piste.

 Og så tog vi to lige en lille sovepause, mens de andre tog en tur ned ad pisten.

Man skal virkelig VILLE det, for at hive 2 børn med på ski. Og det vil vi også GERNE. Og Sveske er ved at have den alder (og erfaring med ski), at hun også gerne vil. Hun står selv og har balancen på skiene (det er Prutfis ikke stærk nok i benene til at kunne endnu) i selen foran os – og så står hun ellers der og synger.

Til slut får I lige en omgang billed-spam fra sommer-skiferien

Hvis du også er VILD med snowboard og ski, kan jeg kun på det varmeste anbefale en sommer-skitur!!! Der er smukt – også nedenfor gletsjeren!

8 comments

  1. Jeg elsker også skiferie. Og jeg er faktisk også vild med det om sommeren. Til min egen store forundring 😉 Bare det ikke er hele ferien! Vi havde tre dage på ski, og der var ret meget tøj af og på osv, og så var det rart at tænke frem på næsten to uger i Italien efterfølgende 😀
   Men sommer-skiferie kan sagtens anbefales!!

 1. Skønne billeder – altså min Oliver har i flere uger gået og sagt at hans ven Nicolaj fra børnehaven var på skiferie, og hver gang har vi rettet ham og sagt sommerferie, men nu er jeg jo helt i tvivl om drengen har haft ret!!! Må vist lige have fat i Nicolajs forældre og tjekke :) kh Pia

 2. Hvor ser det dejligt ud, og hvor er I SEJE! Uha, jeg er slet ikke god nok til at stå på ski til at kunne have ansvar for to små børn samtidig, hahaha. Skønne billeder…de to sidste er bare så idylliske <3

  1. Endnu en kommentar, der smuttede for mig, Ingrid. Det er altså ikke fordi jeg ikke sætter pris på dem – det gør jeg nemlig MEGET!
   Vi havde så god en tur på ski. Og det bliver nemmere og nemmere med børnene for hvert år der går. Men ja, det kræver, at man selv er mere end tryg ved at køre ned ad de blå/røde/sorte pister, inden man hiver ungerne med ;o)
   Og så er der altså bare noget med det landskab i Østrig. Det ER nemlig så idyllisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>