20130620_194550

Små tanker

Da jeg inden sommerferien så disse mærker, blev jeg så forelsket i dem, at jeg endelig fik bestilt nogle selv. Noget jeg længe har overvejet. Men jeg har ikke kunne finde nogle, jeg synes var fine nok, og jeg var faktisk også lidt i tvivl om hvad der skulle stå på dem.

Det endte med “Små tanker”, og det er jeg meget, meget tilfreds med. For det er jo netop det, det er. Tanker fra mig til den jeg nu gerne vil sy et eller andet til. Og det er jo lige netop de tanker og lysten til at skabe noget, der kan bruges, som driver værket.

Jeg bestilte mærkerne i juni, og de kom hurtigt – helt fra Frankrig. Men så gik symaskinen jo ned, og mærkerne har bare ligget og ventet på at blive brugt.
Og NU har jeg endelig (husket) fået dem syet på en nederdel til Sveske samt noget små noget, som lige om lidt skal bruges til gave. Jeg er ret tilfreds.

6 comments

  1. Er vild med dine fine mærker! Og syntes at “små tanker” er et meget passende udtryk, for som du selv skriver så er det jo netop små kærlige tanker/ideer der bliver lavet om til noget konkret til en man holder af :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>