DSC_0675

Skuffer og skabe er fyldt med krea-sager.

Jeg tror min mand vil give mig ret, når jeg nu siger, at jeg har garn og stof NOK. (Vi er sikkert mange i samme båd, i know!!!)

Men jeg kan ikke lade være – hvis jeg ser noget lækkert – måske endda på tilbud, så kan jeg (næsten) ikke lade være med at købe det.Den anden dag købte jeg disse ti skønne nøgler af 100g fra garnudsalg

Jeg glæder mig til at stikke nogle trøjer til ungerne. Og til at se hvordan dette cottonwool arter sig efter vask. Jeg håber lidt på, at det bliver en anelse blødere. Men lækkert er det, og det er farverne også.

Nå, men jeg har også brugt nogle rester stof fra lageret til at lave disse

De er lavet efter denne DIY. Det var rart at sy lidt igen. Jeg må vist få lavet et par projekter fra skuffen færdige snart.

Den lilla er på vej med posten til en, som jeg synes fortjener en taske til sine sakse, målebånd ect. Jeg håber det falder i smag! Den blomstrede er lavet i det fineste stof, som jeg har købt gennem hende her. Mine mini-broderi-sager er allerede flyttet ind i den, for jeg er nemlig i gang med mit bidrag til dette (fantastisk ide fra Gitte og Astrid).

Nå, men dette behov for fint garn og stof fylder så alle vores skabe og skuffer efterhånden, så da jeg så at Astrid var gået i gang med shoppe-stop, tænkte jeg, at jeg nok hellere måtte hoppe med. 
Jeg har besluttet, at jeg gerne må købe nødvendige småting. F.eks. tråd, elastik, rib. Men ellers skal jeg kun bruge ting fra skabe og skuffer.
Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå.

Indlæget er ikke sponsoreret! 

15 comments

 1. Uhaaaa – kender da SÅ godt den der med at vide, at man har nok, og så alligevel blive ramt af en helt uimodståeligt trang til at købe mere… Og nu er der jo også snart DROPS bomuldsgarn-udsalg… *suk* 😉

  SKØNNE, syede etuier! Jeg er helt vild med dem der og tror vist lige jeg skal have blinket rigtig meget til dig på et tidspunkt og tale lidt mere om byttehandel/køb 😀

  Kh. Louise

  1. Ja, men nu skal det altså for mit vedkommende være slut med køb 😉 Jeg har ikke flere skabe i stuen at fylde med garn, ha ha 😉

   Tak, jeg er også ret godt tilfreds med de to etuier. Vi kan sagtens finde ud af noget!

 2. Jeg finder selv stor tilfredsstillelse i at få brugt stoffet helt op (hvis det er muligt) og så har jeg en kasse hvor jeg har mit stof i og når den er fyldt, jamen så må der ikke købes mere før der er plads :) Man skal bare sørge for at have projekter der blot kræver små stykker :)

  1. Jeg synes faktisk næsten det er helt trist at bruge det sidste af et stykke stof. Men jeg tror jeg må til at tænke mere som dig, ellers drukner jeg i stof – eller endnu værre, kan aldrig købe mere nyt..

 3. Aiiiijjjjj!!! – Jeg hopper og danser rundt af glæde lige nu, for posten har lige været her. Tusind, tusind, tusind TAK, sødeste Katrine. Jeg er VILD med det etui, og kan slet ikke vente med at få det beboet med alle mulige (og umulige) småting. Du er en skat! <3 TAK!

 4. Åh, altså, de etuier er FANTASTISKE! Sparker mig selv over, at jeg ikke får gang i min symaskine og kan begynde at lære lidt fra alle jer dygtige syersker i blogland:-) Og det garn var jeg også lige ved at købe den anden dag til tilbudspris….(u)heldigvis er netforbindelsen ikke altid så god i et u-land som Nepal, så jeg røg af hele tiden og opgav til sidst. Det må være et tegn efter mit storindkøb for en måneds tid siden. Men jeg glæder mig til at høre din dom over garnet….så kan det være, at jeg tester det en anden gang:-)

  1. Tak skal du have Ingrid. Jeg skal vist have lavet mig selv et, der er stort nok til at transportere strikketøj rundt på en mere fancy måde end i en plastikpose 😀
   Jeg glæder mig til at afprøve garnet. Tror det skal blive til en bølgegang-trøje til Sveske.

  1. Lige præcis!! Jeg skal have lavet mig en ny toilettaske, der kommer voksdug i, så den kan tåle en smule vand.
   Sveske har allerede et til penalhus. Måske hun skal have et lidt større også til småting 😀

 5. Jeg er så glad for, at du vil være med i mit købestop, så jeg ikke skal lide alene!! Du må lige sige til, hvis du pludselig mangler noget – så kan vi jo altid tale om en byttehandel. :)

  1. Oh ja, det var jo en god idé 😀
   Jeg er gået lidt amok i udsalg og tilbud på det sidste, så jeg skal bare have tid til alt det jeg gerne vil 😀 arbejdet kommer bare så tit lige i vejen… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>