Så ser man lige mig

…der ikke har været ved frisøren i hundrede år. Dels fordi jeg er for nærig til det, dels fordi jeg har været gravid de sidste mange måneder. Og som min veninde siger, så skal man aldrig blive klippet mens man er gravid. For så bliver man bare fed med kort hår. Og hvem gider lige være det? Ikke mig.
Så nu er mine hårspidser efterhånden så ødelagte at jeg ikke kan tage nogen steder med det garn. Det minder mest om tørt hø – og det har endda næsten også farven. Så nu skulle det altså være.
Men det var åbenbart slet ikke så let. For da jeg i fredags begav mig ned til frisøren lige rundt om hjørnet. Og som jeg aldrig har set have kunder, så havde hun ikke engang tid… Nå, så blev det ikke fredag. I stedet ringede jeg og bestilte en tid til i går. Troede jeg. For det viste sig nemlig at jeg havde bestilt til en anden frisør end den jeg gik ind til i går formiddag kl 10.15. Ok, navnene minder ret meget om hinanden, men alligevel. Dælme dumt!! Og i stedet havde jeg så booket tid hos en af byens aller dyreste frisører. Og dér blev jeg godt nok lige en ekstra gang for nærig.
Ja, så det blev heller ikke i går jeg blev klippet. Nu har jeg en tid på tirsdag (fandt godt nok ud af at det et lige oveni mødregruppe-møde, men nu aflyser jeg altså IKKE igen) – jeg krydser fingre for at det lykkes denne gang. Og at det bliver pænt!

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>