Så må du samle benene

sagde jordemoderen i dag da jeg var til anden konsultation dernede, og jeg sagde at jeg af og til har ondt i bækkenet. Og så er det slut med at støvsuge og sidde i skrædderstilling… Så må vi se hvor længe det holder – det med støvsugningen altså. For selvom vi er enige om mange ting herhjemme, så er et accepteret og udholdeligt niveauet af sand og nullermænd på gulvet ikke en af dem… Nå men jeg må tage mig sammen og tage sutsko på, så jeg ikke kan mærke det – for bækkenløsning gider jeg bare ikke at have!

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>