wpid-wp-1446138170119.jpg

Ret nem lomme-sweater

Det er stadig et kæmpe hit med lommetøj herhjemme. Og heldigvis er hjemmelavet tøj også (stadig) et hit hos begge børn. Faktisk så meget, at den store udbrød “jeg elsker dit tøj!”, sidst jeg havde lavet noget til hende. Så er det da virkelig noget ved!!!

image

Jeg har strikket denne langærmede lommetrøje til Prutfisen, og han har haft den på de sidste to dage.

Jeg tror vi er lige tilfredse med den, begge to :-)

image

image

Sweateren er strikket i Gepard Cottonwoll, der simpelthen er SÅ lækkert. Striberne er strikket i rester af cottonwoll fra garnudsalg.dk. Den er virkelig blevet lækker, synes jeg.

image

Mandag aften, 2 sekunder inden vi skulle spise aftensmad, jagtede ungerne hinanden rundt i huset – men de hyggede sig. Desværre endte det med, at Prutfisen faldt og slog sin læbe ned i vores sofa-puf og bed sig ret meget i underlæben.

Det var en ret væmmelig oplevelse for os alle. Det blødte ret meget, og Sveske blev forskrækket og meget ked af det. Jeg tror også godt, at hun kunne se på os voksne, at det var ret alvorligt. Hun ville bare gerne have sin mor.

Prutfisen og jeg kørte til skadestuen, hvor vi efter en times ventetid blev hentet af en meget sød sygeplejerske. Prutfisen fik både is, tryllevand på læben og en islandsk chokoladebar af den søde sygeplejerske. Det hjalp ret meget på humøret. Det var nemlig ikke så sjovt at sidde med et stort sår på læben og vente, men det hjalp med is og chokolade og Smøflerne på netflix :-)
Biddet i underlæben var dyb, og indtil sygeplejersken kom, var jeg ret bange for, at han skulle komme til at gøre det værre ved at sutte på det. Jeg var også bange for, om de kunne sy det sammen, uden at der ville blive et hul. Heldigvis havde jeg ikke behøvet, at være så bekymret, for det blev ret fint – efter en ikke særlig sjovt omgang bedøvelse direkte i såret og to sting i læben. Hold op, den lille 3 årige dreng var sej!! For det gjorde godt nok ondt på ham.
Billedet ovenfor er taget onsdag morgen, og det ser ud til, at læben bliver rigtig fin. Heldigvis!

Puha, sikke en forskrækkelse vi fik os!!! For tænk lige på, at vi har sådan nogle farlige tænder i munden hele tiden! Det har i hvert fald fået mig til at se nogle farer, jeg ikke lagde mærke til før.

2 comments

  1. Han er så fin i den nye trøje 🏃 og ja dit tøj er lækkert! Dejligt, de er vilde med det! Det er nogle heldige børn med en mor som dig 😍 Og godt den lille læbe heler så flot. 💋 Savner dig min lille strikketrold 👩‍❤️‍👩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>