wpid-wp-1443085069197.jpg

Restestrik

Restestrik behøver altså ikke at betyde andenrangs-strik. Slet ikke!!
Det kan selvfølgelig være en udfordring at regne ud, om der er mere garn end til en lille hue, ja. Og det kan også godt kræve lidt at få sat to farver og evt forskellige garntyper sammen til noget, der holder. MEN, der er altså også en vis tilfredsstillelse i at lave noget lækkert af de sidste rester. Specielt når garnlageret, som mit, er ved at eksplodere – og når vi desuden har besluttet at spare på alle tænkelige områder. Alle. Også krea. For at få råd til andre spændende sager…

Jeg kunne dog godt have brugt garn til 10 cm kjole mere til denne Elvirakjole, som min niece skal have. Den er vist blevet mere som en tunika pga. længden – eller mangel på samme.
image

Den har fået to fine, gamle knapper fra min mors samling.
image

Og sådan her ser det så ud, når en 5 årig vildbasse hopper i en lille kjole i størrelse 1 år, fordi hun er vild med den, og tror det er en trøje til hende selv. Tossede pige ;o)

imageDet fik mig så også lige til at tvivle på pasformen på den til en (næsten) 1 årig… vi må se :-)

Denne pigetop er strikket til min venindes datter på 2 år (opskriften er fra Familiejournalen). Det lyserøde garn er resterne fra den trøje, jeg strikkede til hende, så hun kunne have den på hjem fra sygehuset for over 2 år siden. Det er ret hyggeligt, synes jeg. Det hindbærfarvede garn er en rest af det lækre Semilla fra BC garn.
imageBenvarmerne er strikket i chunky højlandsuld, og de er en bestilling fra Sveske, og hun hoppede i dem med det samme. Jeg synes hun ser (endnu mere) skøn ud med benvarmere.

imageBilledet er taget i sidste weekend på brombær(plukke)tur ved Fyns Hoved

Det næste restestrik-projekt jeg har på pindene er denne kjole til Sveske. Hvis der ikke er garn nok, bliver den blot til en trøje/vest. Jeg er vild med det snoede mønster, der er på modellens ryg, så jeg har valgt at lave den ens både foran og bagpå.
image
Modellen er fra Vibe Ulrik Søndergårds Strikket med kærlighed, som er fuld af lækre modeller.

Denne weekend står på et lille getaway for mig alene (altså uden mand og børn, som jeg efterlod sovende i sengene, da jeg smuttede hjemmefra kl 4 i morges…) – så jeg glæder mig sindsygt meget til venindehygge, snak, snask og yatzy! Og rødvin, hvem ved :-)
image
Nu venter jeg blot på, at hun også får weekend :-)

Indlægget er IKKE sponsoreret.

8 comments

  1. Jeg er også vild med restestrik! Det er så hyggeligt og det giver bare kreativiteten et ekstra skub. Det er nogle virkelig fine ting, du har fået lavet. Jeg glæder mig til at høre mere, om alt det spændende, som jeres besparelser skal gå til. :)

    1. Tusinde tak Astrid!!! Jeg synes nogle gange, at det er lidt (for) meget udfordrende, når der kun ligger tilfældige rester tilbage – som heller ikke er af samme kvalitet.
      Ja, jeg glæder mig også til at fortælle om alle de spændende sager ;o) – lige om lidt

  2. Der er meget interessant i det her indlæg;-) flot restestrik, flotte billeder af familien og børnene, og skønt med venindehygge. Og som Astrid glæder jeg mig også til at se, hvad alle de sparede penge skal bruges til:-)

  3. Du er altså bare så sej min skat. Hvis jeg er heldig strikker du en dag noget i gråt til mig i lille bette størrelse! Eller måske en grå oversize cardigan til mig i grå. Sig til hvis du finder noget blødt gråt (lysegråt) garn til en god pris, så kunne jeg betale og du kunne strikke den til mig til når jeg kommer hjem i marts. Hvis du altså havde tiden til det.. Jeg kunne godt tænke mig at eje en ægte smaatanker cardina/kimono ting! Savner dig!! Min snart 34 årige skønne veninde 💋🇩🇰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>