2014-11-08_15.04.51

Rester #3

Helt impulsivt har Sveske og jeg syet to nederdele til hendes Ariel (Barbie) dukke.
2014-11-08_15.04.51
Den oprindelige grønne Ariel nederdel er blevet væk (eller ligger et sted i bunden af en kasse eller skuffe…), og det går jo ikke med bare ben i denne kulde.

Og da jeg så fandt den lille lilla rest med “pallietter”, var Sveske ellevild :-) Jeg synes dog at den blomstrede kjole blev bedre. Den er syet som en slå-om kjole, men med fastsyet elastik i livet, så den bliver holdt sammen og på plads. Den lilla er syet som en tube-kjole, og jeg synes den “puffer” lidt for meget.

Det lille glimmer-stof har jeg tidligere brugt til at sy  superheltet-nederdelen til mig selv. Det blomstrede stof er det jeg købte i Jysk for 25kr for 5 meter… Og jeg har tidligere syet bukser til Sveske af det. Jeg har lige syet et par færdige, som jeg klippede for længe, længe siden, og som derfor er for små. De bliver i stedet en julegave til ungernes kusine.

 

2 comments

  1. Hvor er I gode. Carla leger endnu ikke med Barbie, men jeg købte en til hende på loppemarked (helt ny og i emballage) sidste weekend – den får hun i julegave og så snupper jeg da din idé og laver nederdele til dukken.
    K.h.
    Christina

    1. Tusinde tak. Det var ret hyggeligt. Det startede med at det blot var et stykke stof snoet om dukken og bundet med silkebånd. Men det var jo ikke så let selv at skifte for en 4 årig. Nu vil hun gerne have kjoler til dukkerne også… Det ved jeg ikke lige om jeg kan. Men det er da rart, at hun stoler på mine evner 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>