SONY DSC

Rester #2

En anden måde jeg bruger bomuldsstof-rester er til disse små “tasker”

IMG_20141104_230711

Jeg har lavet en del efterhånden, og jeg synes de er så fine og anvendelige. Jeg har fundet inspiration i denne DIY fra Stjernefrø.

Man kan selvfølgelig selv bestemme størrelsen, og derfor er de fine til rester.

SONY DSC

SONY DSC

Sveske ønskede sig selvfølgelig straks det med stjerner, men det er lavet til min veninde, og jeg har ikke mere af det stof med stjernerne. Så jeg må se hvad jeg ellers kan finde på til hende…

5 comments

 1. Jeg skal snart have lært mig selv at lave sådan nogle fine tasker. Jeg ved godt, at de ikke er så svære – men det er jo lige med at lure det ikke? Jeg synes nemlig tit, at jeg mangler en lille taske til et “tag-med-projekt”. Jeg kan også virkelig godt lide det stjernestof, så jeg kan godt forstå, at hun blev fristet. :)

  1. Tusinde tak Astrid.
   Der er rigtig mange DIYs out there, så det er bare med at komme i gang. Og du er jo efterhånden sej til det der med lynlås, så det kan du sagtens! Den DIY jeg har linket til er ret god til lige at forstå, hvordan den let (og pænt) kan syes sammen.

 2. JAAAAA! (fik pakke på job i morges) Hvor er de fantastiske. Er vild med dem alle sammen, Rikke har ikke set dem endnu. Er dog sikker på hun vil have nogle af dem. De er simpelthen perfekte. Både stof poserne og taskerne. Er vild med den lille blå velour hank på den sorte med stjernerne og de små labels, det ser så prof ud at jeg troede du havde købt dem. Jeg har allerede brugt den første du gav mig til mit undertøj hele måneden (hvor jeg har boet hos Jane). Det er fantastisk at kunne dele sine ting op på den praktiske måde og så kan jeg hurtig finde de rigtige ting når der er forskellig mønster (i en backpack) 😀 Du er altså så sej min skat! Elsker dig og tusind tak!!!
  XOXOXO
  Din stolte og glade veninde
  Anna

  1. TUSINDE tak for din dejlige kommentar!!! Hvor er jeg glad for, at du kan li pakken. Og hvor er du altså sød, det er dejligt, at du kan bruge dem. Det er hyggeligt at få lov til at sende lidt med jer ud i verden. Den sorte med stjerner er (selvfølgelig) lavet lige til dig, og derfor kom de blå stropper også på. Det er faktisk bånd fra vores karneval et år – så det gav så meget mening for mig, at det netop skulle være dette blå bånd!!! ;o)
   Fedt, fedt, fedt, at de faldt i god jord, og du blev så glad for dem. KÆMPE KRAM

 3. KKommer da til at følge med her, fra Thailand af, skal nok være god til at skrive kommentar så du kan se jeg har været forbi 😉
  Uhhh ekstra fedt at det er fra karneval. Selvfølgelig var der en tanke bag det, det var jo lige mig 😉
  NYSSSSSS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>