wpid-wp-1442526318181.jpg

Raglantrøjer – efterårsgarderobe #1

Nu er det ved for alvor at være slut med korte ærmer og shorts. Faren har kommenteret, at nogle af drengens trøjer er for små…
Så jeg har været i gang med at producere en lille stak nye trøjer. Og det var skønt at sidde ved maskinerne igen. Det går jo lyn-knaldhamrende-hurtigt med den der overlocker. Fik jeg sagt, at jeg er helt vildt glad for den???

image

Udover at være skønt at at sidde ved symaskinen igen, så var det faktisk også tiltrængt, for der er efterhånden stof og garn over alt, og planen er at få brugt noget af det inden jeg får stress over rodet.

image

image

Noget af stoffet er nogle af mine gamle toppe (det ensfarvede), det andet stof var noget, jeg havde liggende. Jeg er simpelthen vild med,at stoffet får nyt liv på denne her måde!

De er (igen) syet efter et mønster fra Ottobre 4/2012, og jeg håber at størrelse 98 er stor nok det meste af vinteren.

image

Nu tror jeg bare, jeg skal have syet et par bukser med lommer og noget uldtøj, så er Prutfisen ved at være klar til efteråret og vinteren. Nå ja, så skal jeg også på jagt efter strømper uden syninger, der ikke driller nede i skoene…

Den lille, glade dreng bestilte i morges nogle blomster til sit værelse :-) så jeg købte disse til begge børn i dag

image

Han blev glad!

image

Vi hygger os, mens vi venter på, at storesøster er til gymnastik

image

4 comments

  1. Sikke nogle fine ting. Hold nu op, sikke et multitalent du er med symaskine, hæklenåle og strikkepinde! Jeg har symaskinen stående, men kommer aldrig i gang og har ikke syet siden jeg var teenager, men når jeg ser så mange fine ting, ville jeg virkelig ønske, at jeg kunne tage mig sammen til at “gen-lære” at sy!

    1. Tusinde tak Ingrid (rødmende smiley) – nogle gange er der en anden tilfredshed ved at kunne producere en hel bunke tøj ved maskinen på ingen tid i forhold til strikkeriet. Og med overlockeren tager det seriøst INGEN tid med sådan en trøje der. Det er for vildt ;o) Måske det pludselig kommer over dig, det med symaskinen ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>