DSC05568_2

Penalhus fra julemanden

Jeg har da helt glemt at vise dette penalhus, som Julemanden kom med til Sveske 2/12.

Hun havde nemlig fået et fint sæt med Hello Kitty tegnesager i før-december-gave d. 30/11, fordi faren ikke var hjemme om morgenen d. 1/12. Og han skulle jo også have adventspakke. En fin, fin, stor Scanpan gryde.
Ungerne får gaver hver dag. Egentlig var det bare meningen, at de skulle have gaver engang i mellem… men så synes jeg alligevel, at det er ret hyggeligt. Vi voksne får gaver i weekenden, den ene dag.

Jeg klippede to stykker stof og to stykker foer i str 29,6 x 19, ellers fulgte jeg denne fine diy.
Der kom neonorange bånd fra en gave fra Magasin i enderne og en kugle i et neonpink silkebånd i lynlåsen. Den er foret med en tynd tekstilvoksdug, som jeg tidligere har brugt til hagesmække. Jeg blev ret tilfreds!

Sveske syntes også den var fin, men kiggede noget undrende på mig og spurgte: “er den fra julemanden??…. det ligner den er fra dig.”
UPS!!!
Mig: “nå, ja, han har vist pakket den ind til dig, så du kunne bruge den til dine nye tusser…”
UPS!!!

Hun købte den heldigvis denne gang, men jeg tror ikke den går længere, så den Julemand må vist hellere tage sig lidt sammen og finde sine egne gaver ;o)

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>