familie

På ski i Tyskland

Den grå cardigan er færdig – jeg mangler lige at hæfte de sidste ender og sy knapper i. Så kommer den for alvor frem i lyset!

I mellemtiden vil jeg lige fortælle om den fantastiske skiferie vi snuppede sidste weekend. Jeg har stadig meget travlt med Phd-skrivningen. Åh, det er temmelig meget op ad bakke (som sådan noget åbenbart skal være), men jeg er endnu optimistisk omkring, at det nok skal ende ud i et produkt (haha, måske…).

Nå, men jeg snuppede et par fridage og pjækkede fra skrivningen. Okay, jeg havde godt nok pakket artikler, computer og ambitioner, but who am I kidding??? Come on, jeg orkede det ikke efter lange dage på ski med en på 2 og en på 4 år. Så jeg prøvede at slappe af med det. Første dag gik det ikke vanvittigt godt, men efter det, så glemte jeg nærmest alt om opgaven (en fantastisk evne jeg åbenbart har).

De sidste par dage har jeg så taget revanche, og arbejdet stort set fra jeg stod op til jeg gik i seng. I går var jeg hjemme med en lille syg dreng og hans storesøster, der har været syg de sidste par dage. Og først på eftermiddagen kom mormor og bliver hele weekenden, og så skal der være tid til at hygge.

Nå, men tilbage til skiferien.

SONY DSCTo små skiere tager en velfortjent godte-pause

Vi har tidligere haft børnene med på skiferie i Norge, Sverige og Østrig (Sommer 2014, hvor vi var på ski også) (I Østrig i efteråret) (Da Sveske var 2,5 og Prutfis var 1/2 år). Og når vi nu snakker ferie, så se lige de to små basser her, jeg faldt over, i en meget lille oppustelig mini-pool. Denne gang valgte vi at afprøve et lille skisportssted i Tyskland. Turen var væsentlig kortere i bilen og vi slap for at betale for de dyre broer til Norge/Sverige.

Vi kørte af sted fredag aften og havde 4 dage på ski, inden vi kørte hjem tirsdag aften. 4 dage er selvfølgelig ikke en hel uge på ski, men det var alligevel fint til, at jeg følte, at det gjorde det ud for årets skitur. Skisportsstedet var temmelig lille, og hvis vi blot havde været to voksne af sted, ville det havde været for lille. Men med to små børn, som vi gerne vil give glæde og mod på selv at stå på ski, så var det perfekt til 4 dage. Vejret var alt fra overskyet og regn over små-sne til sol. Og det var perfekt. Høj sol gider ungerne alligevel ikke, fordi det skinner for meget i øjnene.

ski1Hele familien samlet på bjerget (selvom børnene ser lidt mugne ud, er de vilde med at stå på ski)

ss_2

Hun er simpelthen noget så sej til at stå på ski, vores 4 årrige! Vi bobler alle af stolthed og skiglæde!
ss_1
Ham her, den lille gut, ser så sød ud i alt tøjet! Hans temperament løber lidt af med ham, men ellers klarer han strabadserne i stiv arm!
summer og katrine
summer bro
Den nye generation af freestyle. Hun går i sin fars fodspor, og jeg ved ikke hvem, der var mest glad.
familie

Familie-lift-foto

Vi har haft vores bedste skitur med børnene denne gang, og vi er så glade for at se, at de også har lysten til det.

Hvis man skal stå på ski med så små børn som vi gør, vil jeg nok mene, at man selv skal have ret godt styr på skiene. Og så skal man have enorme mængder af overskud og motivation (og gerne lidt godter i lommerne, og små forventninger) – min mand har heldigvis det hele!

Hvis du har det, så synes jeg absolut, at du bare skal kaste dig og din familie ud i det!

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>