wpid-wp-1446203555860.jpg

Oktober 2015

Oktober 2015 har været en af de vildeste måneder i mit liv – nok kun overgået af de to måneder, hvor jeg blev mor til min datter i 2010 og 2 år senere til min søn.
I denne oktober måned er der sket så mange ting i mit liv, at det er utroligt, at det hele er sket i den samme måned.

image

image

Vi har længe gået og tænkt på om vi skulle finde et andet sted at bo. Vi er glad for at bo, hvor vi bor, men vi bor til leje, og det synes (specielt) min mand ikke, at vi skal fortsætte med. Desuden skal Sveske i skole i august 2016, så vi vil gerne være sikker på, at vi har fundet “det helt rigtige sted” inden da, så vi ikke skal flytte hende efter hun er startet i skole. Den skole vi hører til nu, tror jeg er helt ok, men vi har ikke kunne finde et hus i området, som vi havde lyst til at købe. Derfor startede det lidt sådan med at nu-kigger-vi-lige-lidt-for-sjov-på-huse, og da vi så var brændt varme på et hus, blev det mere noget i retningen af er-det-det-vi-vil-for-så-skal-det-være-nu-agtigt.
Og det var det!
Så vi gik i gang med hele ræset med banklån, bankskifte, ejendomsmægler og advokat. Det hele er nu faldet på plads, og vi har sgu købt et hus. Et rigtigt hus!!! På 180 m2 – ca en halv times kørsel fra Odense. Vi overtager huset til februar 2016, og manden er allerede gået i gang med at kigge på maling, badeværelsesmøbler og bordplader til køkkenet. Og så flytter vi væk fra Odense, som jeg flyttede til i 2004 uden at kende et eneste menneske. Odense, som har været mit hjem i 11 år, som er her hvor jeg mødte min mand og fik 2 fantastiske børn. Det bliver vildt!!! Og jeg er sikker på, at det bliver fantastisk.

Samtidig med at vi rendte til husfremvisninger, møde med banken og møde med ejendomsmægler – godt jeg ikke havde et arbejde at passe også… – skrev jeg også de sidste rettelser på min phd færdig, fik den afleveret igen og fik den derefter godkendt til forsvar. Det var noget af en kamp at få skrevet det sidste – jeg havde simpelthen SÅ svært ved at holde motivationen. Men i oktober, skete der noget, der fik lavet om på dette.
Jeg var nemlig også til jobsamtale. Både 1. og 2. Og jeg endte endda med at få jobbet. I Odense. Og så skulle den Phd altså bare ud af verden, så jeg kunne slappe af de sidste 2 uger, inden hverdagen for alvor begynder med et 8-16 job. For første gang i mit liv.

Én måned: 1 job, 1 godkendt Phd og 1 hus!!!

Det er simpelthen for vildt!
Desuden har jeg også holdt både fødselsdag og lidt efterårsferie i oktober. Vi har også været i biografen – Prutfisens første tur – for at se F for Får. Oktober har i sandhed været fyldt med ting i år! Vilde og skønne ting.

Jeg er spændt på, hvad november og december bringer ;o)

image

image

Jeg kommer helt sikkert til at savne den frihed, jeg har haft i min hverdag de sidste mange år. Tid til at vækkeuret ikke altid ringer, og vi har god tid om morgenen. Tid til at hente børnene tidligt. Tid til at ose rundt inde i byen og mødes med min dejlige veninde. Tid til at holde en ekstra fridag med børnene, når vi alle trænger til det. Jeg er spændt på hvordan den nye hverdag kommer til at gå. Og jeg føler mig enormt privilegeret over at have haft en enorm fleksibel periode mens børnene var helt små.

I dag har jeg så haft min aller sidste dag som arbejdsløs. Jeg fik både shoppet arbejdsvenligt tøj, drukket café kaffe og hygget lidt med min mand og børn.
Nu glæder jeg mig til at opleve den nye hverdag, de arbejdsmæssige udfordringer og oplevelser og nok værdsætte weekenderne endnu mere fremover.

image

image

image

image

Én ting jeg er helt sikker på, er at jeg kommer til at drikke store mængder glögg (igen) i år. Jeg elsker det simpelthen. Det er flydende hygge. Og dét er jeg VILD med.

Tak for din tid, hvis du læste med så langt.
Jeg håber du også har haft en spændende oktober i år! – jeg vil smutte over i sofaen ved siden af min mand og finde strikketøjet frem ;o)

3 comments

  1. Ja oktober var også den vildeste måned for os her i Thailand. Hvor er vi heldige! Tillykke med job og hus. Det er bare fantastisk 👏🎯, du er så sej Skatte. Jeg læser højt for Hakke i sengen og da jeg var færdig sagde hun, “er der mere, hvor er det hyggeligt. Glæder mig til at besøge dem i huset?” Ja det gør vi begge to! Jeg vil finde noget mere at læse højt på din blog. Savner dig 💋 Xoxoxo Dine piger Thailand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>