wpid-20150613_093946.jpg

Når min far kommer hjem, er min mor lige gået

Selvom jeg pt er “mellem jobs”, så hersker der stadig tit når-min-far-kommer-hjem-er-min-mor-lige-gået-tilstande hos os. Så vi trænger i den grad alle til at holde ferie og have flere uger sammen alle 4!

En eftermiddag efter afleveringen af phd’en, hvor jeg var en del af familielivet igen, var jeg hjemme med begge børn, og glædede mig til vi alle var samlet, sagde jeg: Så, nu kommer far snart hjem.
Hertil svarede Prutfisen: Og hvor skal du så hen?

Det fik mig lige til at synke en klump og tænke en ekstra tanker over hvad, ikke kun jeg, men også børnene havde været igennem. De var blevet så vant til, at kun én voksen var hjemme, og selvom jeg nogle aftener kom hjem og så tv i sofaen med min mand, så var de jo allerede faldet i søvn på det tidspunkt, så derfor oplevede de det selvfølgelig ikke.

Hverdagen ser heldigvis anderledes ud nu, og vi har temmelig mange eftermiddag sammen alle sammen – når en ikke lige er på aftenvagt eller en anden er på kursus. Og det er fantastisk. At vi har mere familietid!
Og selvom denne weekend byder på weekend-arbejde til faren, så har vi alle 4 haft en fest sammen i dag.
Vi besluttede nemlig at tage bussen ned og besøge faren. Vi gjorde det tit, da Prutfisen var lille, og det krævede temmelig meget overskud og opfindsomhed at være alene med en på under et år og en på under 3 år. På den måde er der ikke det store behov for opfindsomhed længere, nu hvor de lige er blevet 3 og 5 år. Men de elsker busturen og at besøge farens arbejde. Og så gav de endda i dag begge udtryk for, at de savnede deres far – hvilket nok skyldes, at han har været mest stabil de sidste måneder. Så vi hoppede på bussen og havde en fest sammen alle sammen.

image

image

image

image

Det var så skønt at være sammen. Og fantastisk at se ungerne nyde det så meget. De har nogle faciliteter, som det er fedt, at vi kan låne. Fx. den fantastiske air-track.

Til eftermiddag var vi igen hjemme, og da en af legekammeraterne kom forbi, og de derefter alle 3 smuttede over til hende for at lege, stod jeg pludselig en time før spisetid og havde et tomt hus. Så jeg roterede nogle omgange om mig selv og fik ryddet en anelse op. Temmelig, temmelig mærkelig følelse, som jeg nok bliver nødt til at vænne mig til i takt med at de bliver større og større.

One comment

  1. Sikke nogle dejlige billeder og skønt, at der begynder at være mere familietid. Her har vi også været ret presset på den front, så nu ser vi også frem til fem lange ugers sommerferie sammen:-) kh Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>