IMG_20141103_081858

Når det regner oppe på taget (eller ned i min sko)

Jeg kan virkelig godt li, at jeg har fem en halv kilometer på arbejdet, og derfor kan cykle den og tilbage. Jeg kan godt li at få strukket benene og tømt hjernen inden jeg kommer hjem.

Og jeg kan rigtig godt li, når det ser sådan her ud på min vej

IMG_20141103_081858

Eller sådan her for den sags skyld…

IMG_20141103_161449

IMG_20141103_161341

Men når det regner ind i mine sko, og jeg halvvejs på arbejde opdager, at jeg har glemt min computer, og må ringe til manden og få ham til at tage den med til vuggestuen, og derfor må cykle tilbage og vente (i regnvejr) på at gummistøvler og computer ankommer sammen med mand og børn. Så er jeg ikke længere så vild med min cykeltur!

Så kan jeg godt komme til at vrisse ud mellem sammenbidte tænder, at “man dog skulle have en bil…”

IMG_20141103_081832

Jeg kom dog på arbejde, og det blev en fin nok mandag, selvom jeg mest havde lyst til at køre hjem og sove lidt mere efter den cykeltur…

4 comments

  1. Åhhhh, de billeder, altså….jeg savner SÅ meget at cykle…det går bare ikke herude med sindssyg trafik, ikke-asfalterede veje og alt for meget luftforurening på vejene. I stedet har vi så en bil, inkl. chauffør, hvilket betyder, at bilen er blevet mit bedste strikke-rum;-)

    1. Ikke tosset med en bil med chauffør! Jeg bliver altid så træt af selv at køre, og synes også lidt at det er spild af tid. Så det lyder da så fedt med et strikke-frirum!!
      Jeg kan godt forstå, at du savner at cykle! Det er noget af det mest fantastiske ved Danmark 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>