wpid-wp-1440614460767.jpg

Mindet om livet og kærligheden

I dag har jeg været en svip-tur hjemme i min barndomsby. Desværre i den triste anledning af, at en af min fars kammerater skulle bisættes.

Det har været en følelsmæssig hård dag at komme igennem. Selve kapellet og bisættelsen rørte ved noget dybt inde i mig. En broget masse af gammel sorg, tanker om de tre børn (voksne børn), der har mistet deres far for altid, og tanker om at det nu er min fars generation, der falder fra, bliver syge og gamle og dør. Det sidste var virkelig hårdt.
Desuden er min fars vennekreds fyldt med dejlige mennesker og deres dejlige børn, og det var rart at se dem alle igen – selv trods de meget triste omstændigheder.

Til gengæld fik jeg i dag også hygget med min niece og hendes dejlige forældre, som jeg bor alt, alt for langt fra.
Vi besøgte også mine bedsteforældre. Min farmor er efterhånden en skygge af sig selv, og kan ikke rigtigt holde til så meget mere. Min farfar er mere frisk, og minder på mange måder stadig om sit gamle, dejlige jeg. Et menneske, som jeg altid har elsket og som har betydet enormt meget i mit liv.

image

Se lige den her dejlige, dejlige bandit.

I dag har i den grad været en følelsmæssig rutschebanetur. Sådan som kun livet er. Sådan som kun døden kan sætte perspektiv i vores liv.

Nu sidder jeg i toget og glæder mig til at komme hjem og kysse mine 3 vigtige mennesker godnat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>