Man skal passe på

…med at lade sin telefon ligge fremme når man har en nysgerrig og til tider restløs 2årig datter. I eftermiddags, da vi stod og skulle ud af døren, stod hun meget stille bøjet over en stol. Jeg troede hun var ved at lave pølselort (som hun så fint kalder det  :-)…). Nej, hun havde skam selv fået tændt telefonen og fundet en video med Postmand Per. Yndlingsvideoen endda. Det synes jeg faktisk var ret flot, så hun fik telefonen med i bilen og så videoen færdig.
Men så her til aften, kom jeg til at se at det åbenbart ikke var det hele hun havde lavet…hun havde da også lige sendt en sms til en af mødrene fra den nye mødregruppe jeg er kommet i med Lille Prutfis. Vi har kun mødtes to gange, og hun skulle skrive til mig hvornår vi skulle mødes igen. Til det have Sveske så simpelthen svaret “ecstasy”. WHAT!??

Mig da jeg opdager det; Panik, hvad katten mon de ikke tænker om mig nu…?? Og så prøvede jeg at redde den med at skrive “min datter havde fat i telefonen…osv.”, men altså, HA HA…

2 comments

  1. OMG hvor er det bare noget af det sjoveste, jeg længe har hørt!! 😀 Fik du reddet den og hvad var hendes svar? Sikke hurtigt du er kommet i mødregruppe ellers :)

    1. Yes, vi var også helt færdige af grin begge to, min mand og jeg, da vi opdagede det.
      Hun havde været bange for at det var forkert nummer..det tror jeg da pokker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>