IMG_20141213_195427

I løbeskoene igen!

Jeg er stadig knaldhamrende træt for tiden. Jeg synes ikke rigtigt at overskuddet er der, og jeg falder i søvn, hvis jeg lægger mig på sofaen om eftermiddagen sammen med ungerne.

Jeg er TRÆT!!

Men i dag blev jeg nærmest tvunget i løbetøjet og sparket ud af døren. Med skam må jeg også indrømme, at det er min første løbetur, rigtig, rigtig længe!!

IMG_20141213_195427

Jeg et nemlig ikke kun træt for tiden. Jeg er også små-sur og irritabel. Min mand havde åbenbart fået nok nu. Og mente, at jeg helt sikkert ville få mere energi af en løbetur.

Han har ret. Han kender mig!

Det var helt rart at få pulsen op. Selvom jeg savnede dem der jubii-følelse over at løbe, så var det skønt at komme af sted.

Bliver du også et bedre menneske af at dyrke noget motion? Eller er det bare mig, der er sær…?

4 comments

  1. Ih hvor jeg kender det – det er virkelig turen fra sofaen til hoveddøren der er den værste for mig. Når jeg er afsted er det også egentlig rigtig rart – især følelsen bagefter …. Siger hende der lige har bestemt at springe over i dag…

    1. Ja, du har ret. Jeg har det på samme måde. Når jeg først er i gang nyder jeg det, og så løber jeg nogle gange længere end planlagt 😉 men efterår og vinter udfordrer mig virkelig. Jeg gider bare mindre! 😉

  2. Jeg får slet ikke dyrket nok motion – selvom jeg ved, at det ville hjælpe på denne her dumme træthed, der kommer af mørket. Og jeg bliver et bedre menneske af motion … men jeg vil hellere strikke – det hjælper nemlig også mig rigtig meget! :)

    1. Ja, jeg vil også hellere strikke 😉 specielt her om efteråret. Om foråret og sommeren er der på en eller anden måde mere overskud til begge dele.
      Men jeg bliver altså et bedre menneske af at bevæge mig! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>