2015-06-21 00.32.04

Lindgrenlanterne

Vi kørte i dag til Nordjylland for at fejre min niece og hendes forældre.

Det må have været en af de dage i år, der kommer tættest på en sommerdag. Og det var fantastisk med sol, fantastiske omgivelser og endnu mere fantastiske mennesker.

Vi kan godt li at køre langt. Min mand især foretrækker langt en lang køretur frem for en flyvetur. Og det jeg elsker mest er, at have tid til strik og lignende. Altså når jeg ikke skal servicere bagsædet med pølsehorn, tyggegummi og den helt rigtige historie med Prop og Berta og andre livsnødvendige sager.

I dag blev det til denne lanterne efter en opskrift fra Lutter Idyl (her). Jeg har kigget på den længe, og har gerne ville hækle den til min fars kones kolonihavehus. Tænker, at den passer perfekt derud til.

Opskriften var ligetil og resultatet blev dette, som jeg blev ret stolt af.

2015-06-21 00.31.29

2015-06-21 00.30.20

2 comments

  1. Dem har jeg også kigget på et stykke tid. Den er blevet rigtigt fin!
    Det er sjovt – jeg har aldrig kunnet fordrage lange bilture, men det har ændret sig præcis af de grunde du beskriver. Jeg elsker også følelsen af at sætte mig til rette med kaffe, strik og alskens forplejning rundt om benene klar til at lange om på bagsædet. (Når altså drengene er indstillede på det – ellers er det stadig ca det værste jeg ved!)

    1. Tusinde tak Line. De er nemlig fine, og et helt perfekt projekt til en tur i bilen. Når man lige har læst opskriften (og evt taget et screenshot af mønsterdelen) så kan man godt være DJ og snack bar samtidig :-)
      Ja, det er klart hyggeligst med glade børn på bagsædet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>