wpid-wp-1438802945424.jpg

Langsom efterårstrøje

Nå, men nok om det brok, jeg skrev om tidligere. Jeg er ved at acceptere, at det er sådan at det er, og at jeg kommer til at få noget, der mere ligner en hverdag det kommende stykke tid. Mere hverdag end jeg havde forudset, i hvert fald.

Og nu til noget meget, meget sjovere!!! For jeg har nemlig strikket denne cardigan til Prutfisen.
image

Siden jeg fik Susie Haumanns bog Knit for your kid, har jeg gerne ville strikke den fine cardigan i vævestrik. Jeg gik i gang med den i foråret som en del af få-brugt-noget-af-det-garn-der-fylder-i-skuffer-og-skabe projektet.
image
Den er ikke svær at strikke. Overhovedet! Mønsteret ser sværere ud end det er, og jeg vil faktisk sige, at den er lige til at gå til. Men alligevel endte trøjen i skuffen noget tid, og jeg tror det skyldes, at den er en smule “langsom” at strikke.
image

image

image
Den lå i skuffen, og blev ikke engang valgt som sommerferiestrik – lige indtil jeg hev den frem da vi kom hjem fra ferie. Den er nu strikket færdig, og jeg er ret tilfreds med den.

Det var umuligt at fange et billede af Prutfisen i trøjen. Først ville han slet ikke prøve den, men efter en kold vask i vores nye vaskemaskine, så blev trøjen faktisk så blød, at jeg godt kunne lokke den på ham. Dog ikke ret længe.
image

Jeg håber, at han lærer lidt model-tricks fra sin søster engang ;o)
Han ville dog gerne være med til at vælge hvilke knapper, trøjen skulle have. Så vi fandt den lille bøtte frem med spændende knapper. Vi blev enige om nogle små, grå nogle, som jeg har fundet i min mors knap-samling.

image

Jeg håber, at han bliver glad for den til efteråret. For jeg er altså ret vild med den. Og jeg ved ikke om jeg kommer til at strikke den igen – den tog noget lang tid for mig. På den anden side var den også ret hyggelig at strikke. Og let.
image

————-
Den farverige vævestrikkede cardigan er strikket på pind 3 i cottonwoll fra garnudsalg.dk + et par rester af andet garn. Den er strikket i størrelse 4 år, og den er fin stor til min 3 årige, spinkle dreng, og det må den gerne være. Desværre er ærmerne blevet en smule stramme, men jeg tror den går an alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>