wpid-20150621_161240-1.jpg

Landkrabber og strandløver i Nordjylland

I weekenden var vi til fest hos min lillebror, hans kone og min dejlige, lille niece. Det var simpelthen så hyggeligt, og meget af min familie var samlet – mine forældre er skilt, men kan sagtens mødes til sådanne festlige lejligheder, og det er herligt at se, hvor meget mine børn nyder alle bedsteforældrene.

Søndag var vi en tur ved stranden med børnenes mormor og bedstefar, og vejret viste sig for en gangs skyld fra sin bedste side. Og jeg var temmelig træt af, at jeg havde taget lange, sorte cowboybukser på. Vi fik dog dyppet tæerne – og specielt Sveske var helt vild med det. Begge børn var udstyret med et fiskenet og en krabbe-stang, og Sveske kunne have tusset rundt og fanget krabber og snegle endnu, hvis hun havde fået lov til at bestemme selv. Hendes lillebror derimod, han er helt anderledes.

imageHele banden kiggede på den lille, bitte fladfisk vi havde fanget. Mormor kom op på ryggen, da hun stadig havde sko på.

20150621_161240Lille, bitte fladfisk.
imagePrutfisen var ikke så vild med vandet og det våde sand. “Jeg vil op på græsset”.

Han var lige en tur ude i vandet, men kan generelt ikke li at få beskidte fingre af mudder oa. og han var heller ikke meget for de få stykker tang, der flød rundt i det meget lave vand. Aller helst tror jeg, at han ville have været oppe at sidde på et tæppe, eller leget i græsset – så hans fødder ikke blev “klistret” ind i sand.

Det er altså ret sjovt, at der er så stor forskel på de to børn! Jeg håber dog, at lillebroren bliver noget mere vild med stranden inden sommerferien, hvor vi tager en tur til bl.a. Italien.

image“Gå I bare ud i vandet. Jeg bliver her!!!”

Det har været en SKØN weekend. Og lad os så snart få noget ordentligt sommervejr, denne weekend er jo den eneste, hvor man egentlig har haft lyst til at tage til stranden. Og det var også lige før vi havde lyst til at bade. Lige før!

Der blev strikket lidt på denne Rajas Raglan på vej hjem – i en smuk lilla udgave af Alpaca Silk (Hjertegarn).

20150621_210723

Jeg håber, at I alle havde en rigtig dejlig weekend!!!

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>