2015-11-26 23.14.26-1

Lækkert inderst inde

En af mine bedste veninder – endda hende, der går aller længst tilbage, helt tilbage til 8. klasse, buffalos, projektopgave og sidste skoledag i folkeskolen – har gennem årene sagt til mig en milliard gange, at jeg skulle købe mig pænt, matchende undertøj. For mig EGEN skyld. Vi har nemlig holdt sammen i 20 år nu! T.Y.V.E!!! Og efter en temmelig våd sidste skoledag, har vi delt enormt mange fantastiske oplevelser, og hun er et af de mennesker, som jeg ved altid er der!
Det er ikke hver dag, at jeg følger hendes råd angående det inderste lag tøj, men efterhånden er det meste af mit lingeri sort, hvilket gør det mere og mere sandsynligt, at missionen lykkes om morgenen.

Den mission vil Tryde Andrés tilsyneladende gerne støtte, og jeg har i den forbindelse fået lov til at vælge et lækkert sæt fra Marie Jo. Valget faldt på dette lækre sæt.

image
Du kan finde det her og her.

BH’en sidder så godt, at jeg ikke mærker, at jeg har den på. Og det mest fantastiske er, at den har fordoblet antallet af yndlings BH’er i min skuffe. For ca. 9 måneder siden besluttede jeg mig nemlig for at forkæle mig selv lidt. Så for første gang efter jeg har fået børn, gik jeg ned i Tryde Andrés og fik hjælp til at vælge en BH, der passede perfekt til mig. Det var altså næsten som at få nye bryster!
Det nye sæt fra Marie Jo, L’aveneture, har jeg bestilt over nettet, men det var jo også rimelig let, når jeg vidste hvilken størrelse, jeg skulle gå efter.

image

Sættet har været i brug i weekenden, som bød på hele 2 julefrokoster. Jeg er simpelthen vild med, at det sidder så skønt, at man faktisk ikke opdager, at man har det på.

image

——————-
Sponsoreret. Jeg har fået lov til selv at vælge det lækre lingeri – ord, meninger og billeder er mine helt egne.

4 comments

  1. Hvor er det fantastisk!!! 👏🎯💃 Et vaske ægte A-sæt undertøj! du fortjener det aller bedste og det sæt ser så elegant og sexet ud. Hvor er det dejligt at se min dejlige Skatte-Katte! Man bliver helt norstaltisk når man tænker tilbage på gamle dage. Du kan tro jeg glæder mig til at se dig til foråret 💋. Xoxo din Annapanapa

  2. Åh yes, den BH har jeg også, og jeg kan kun erklære mig helt enig! Den er super. Det er rigtig godt mærke, og jeg har flere gange fået pæne kommentarer for stropperne for det ikke skal være løgn. Men de er også bare fine med deres runde bløde design :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>