IMG_20140606_231740

Kjoler til en prinsesse

Jeg er nu gået all in på prinsesser, lyserøde sager og barnets største ønsker 😉
Jeg har ellers prøvet at klæde hende i begrænset mængde candyfloss-farvet tøj i de første år af hendes liv… 😉

For et par uger siden var jeg forbi en genbrugsbutik. Vi skulle nemlig have pensionistfest på mit arbejde, og det krævede indkøb af “nyt” tøj.

Jeg fandt noget fint glimrende og blomstret, som var tilpas gammelkone-agtigt, og så fandt jeg også denne:

Needless to say… At jeg købte den. Og at Sveske ELSKER den 😉

Hun fik den på sin fødselsdag, og ville have den på med det samme.

Desværre er den noget for varm her om sommeren. Hun holdt derfor i stedet fødselsdag i dette outfit.

Badedragten var en fødselsdagsgave fra faster og kusiner (den er fra Disney Store), og nederdelen er en af dem jeg klippede ude i solen, og den eneste, der blev færdig inden fødselsdagen.

Hun havde en fantastisk dag, hvor hun var så glad, at hun hoppede rundt stort set hele dagen 😉

2 comments

  1. Fantastisk genbrugsfund!!! og nederdelen du har syet er SÅ fin. Og badedragten er også rigtig fin! Ja, jeg tror, at det er svært at kæmpe imod. Min lille vilde drengepige blev pludselig ramt af en gal prinsesseflue omkring de tre år, og det hænger i den grad stadigvæk ved. Alt handler om prinsesser, ballerinaer og barbie, og de eneste farver, som kan accepteres er pink og lilla, og til nøds gul. Og det fra barnet, som fra hun kunne snakke, altid talte om blå som sin yndlingsfarve. Jeg er ved at være lidt træt af det, men leger nu også bare med og tænker, at det går lidt i sig selv igen på et tidspunkt;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>