IMG_20140516_212136

“Kiks” til madpakkerne

Vi har simpelthen bare nydt, at denne weekend lige havde en ekstra dag. Sådan skulle alle weekender da være…!
Fredag var vi i zoo med gode venner, og om aftenen kom de til grill. Sveske og jeg havde lavet lækre kanelsnegle (efter denne opskrift).
I dag lavede vi så endnu en omgang dej,  men denne gang lavede vi madpakke-boller og kiks.
Bollerne blev penslet med hindbæryoghurt, og jeg tror de bliver et hit i madpakkerne.

4 comments

    1. Jeg har faktisk altid penslet med A38 eller lignende. Det gjorde min far altid, nok fordi min kusine ikke kan tåle æg. Det bliver altid godt.
      Det er første gang jeg har brugt yoghurt med smag. Det smagte overraskende meget efter bagning. Denne gang synes jeg, det var ok, for bollerne var søde i sig selv. Ellers holder jeg mig nok til neutral yoghurt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>