wpid-20150629_133242-1.jpg

Kanoferie

Igen i år bød første uge af sommerferien på kanotur på Gudenåen. For tre år siden var Sveske og hendes far med i kanoen den sidste dag (her). De to sidste år har de været med på hele turen fra mandag til fredag. Sidste år var vi endda alle 4 med den sidste dag. Det har jeg skrevet lidt om her.

image

image

I år var situationen så den, at jeg ikke har arbejde og at skolereformen har inddraget nogle dage af min mands sommerferie. Så derfor var det Sveske og jeg, der var med på hele turen og Prutfisen og hans far, der sluttede sig til os tirsdag aften.
Turen er jo ellers kun for mænd og børn. Kvinder over 18 samt mødre er bandlyste. Heldigvis fik jeg dispensation :-) og jeg har virkelig både nydt det og sat enormt meget pris på det. Næste år ser verden jo måske helt anderledes ud, og jeg har muligvis ikke længere mulighed for at komme med. Desuden under jeg også mine børn en mor-fri kanotur, for det kan helt sikkert noget andet. Måske bedre, måske ikke…

Vejret var fantastisk. Selskabet var helt fantastisk. Min lillebror var med igen. Min far var (selvfølgelig) med. Min svigerfar og niece var også med. Og de sidste to sejldage var min mand og søn enddag også med.

I får lige lidt billedspam fra en fantastisk tur i helt forygende vejr.
image

image3 generationer i kanoenimage
imageNutella til morgenmad – ferie i sig selv…imageFantastisk udsigt imageTo kusiner klar til sejlads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>