SONY DSC

Julebilleder

Vi var til børnenes farmors fødselsdag i går, og i den forbindelse fik vi lige taget et par billeder af de festklædte julebørn. Min mand stod for fotograferingen, og jeg kæmpede med at få begge børn til at kigge på samme tid.
Jeg har redigeret lidt i de bedste billeder, og praler lige lidt med de lækre børn her. Bær over med mig ;o)
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Har I også fået taget “bedsteforældrebilleder” – jeg synes det er så skønt med billeder af begge børn. Omend en smule opstillede, synes jeg (helt objektivt, selvfølgelig), at de er blevet skønne.

Jeg går på juleferie nu. Smutter ind i menneskekaoset og flår de sidste gaver til mig, og så smutter jeg hjem og ser Pyfus (Pyrus) med mine unger.

Har julefreden sænket sig hos jer?

4 comments

  1. Jeg synes det er blevet nogle formidable billeder af dine skønne unger :) Trust me, jeg ved hvor svært det kan være at få et pletskud af to på én gang … tænk hvis man havde en 4-5 stykker 😉

    Har ikke fået taget billederne til bedsterne i år. Den lille var syg, da der skulle fotograferes, og overskuddet har ikke været til en 2. omgang. Så de må undvære :)

    Julefreden er dog så småt ved at sænke sig. Jeg sidder i køkkenet med KB juleøl og risengrød der småkoger og forhåbentlig bliver til en lækker ris á la mande i morgen.

    Glædelig jul til jer :)

  2. Du har altså også nogle lækre unger – både “live” og på billeder, så jeg kan godt forstå, at du praler. :) Julenfreden slutter i morgen med en lang arbejdsdag. Men heldigvis er nytårsferien i sigte og det kan man jo kun glæde sig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>