minikrea

Jubii – jeg vandt hos Stinemor

I starten af december vandt jeg denne fine gi bort (give away) hos Poeten og Stinemor

Det fine, fine mønster fra Minikrea er et “almindeligt” trøjemønster, og jeg glæder mig til at teste på mine egne børn. Jeg har syet trøjer til dem i december efter andre mønstre.
Jeg har dog testet mønstret, og lavet denne lille trøje til en af pædagogerne i Prutfisens vuggestue, som gik på barsel i december.

Jeg kunne dog ikke lade være med at ændre en lille smule på trøjen, så den fik en amerikansk halslukning i stedet for rib eller trykknapper. Jeg blev inspireret til at prøve dette af Laralil og denne (regenbogen)body.
Jeg er ok tilfreds. Ikke helt tilfreds, og det var også liiige før den ikke kom med i gaven, men jeg var ude i sidste øjeblik, og jeg syntes lige det kunne gå.
Det der gik galt var ikke formen på trøjen (tror jeg ikke da, men jeg har ikke prøvet den på, da jeg ikke længere har en str. 56/62 baby), men derimod “blot” påsyningen af ribben foroven på trøjen. Det drillede ret meget, og jeg synes den blev meget grim på bagsiden, men heldigvis acceptabel på forsiden.

Jeg tror den faldt i god jord – jeg var desværre ikke med til at give den.
Og jeg glæder mig meget til at afprøve mønstret på mine egne børn også – måske der bliver tid i januar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>