20140216_145933-1

Jeg kigger åbenbart ikke på skilte

når jeg kører bil…

Åbenbart sidder jeg enten lidt i min egen verden når jeg rammer motorvejen, ellers blev jeg distraheret af Sveske, der sad på bagsædet og snakkede uafbrudt. “Mor, se dit. Mor, se dat. Moar! Se lige”

I hvert fald endte jeg på den sønderjyske motorvej mod grænsen på min vej til barnedåb i Esbjerg i går. Og i forvejen var vi sent på den, Sveske og jeg. Vi var nemlig de eneste to af sted, da de andre havde brug for en rolig dag ovenpå skiferien (en fantastisk skiferie, det vender jeg tilbage til). Vi var kommet hjem kl 3.30 natten til søndag, og var ikke helt friske ovenpå den næsten 12 timers lange køretur. Jo, måske Sveske var den eneste helt friske.

Nå, men vi nåede da barnedåben – kom kun 10 minutter for sent til kirken.
Han så dejlig ud i sin dåbsdragt, dåbsbarnet, og vi havde en rigtig hyggelig dag. Sveske var SÅ glad for at se sin mormor og bedstefar igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>