DSC06678_2

Jeg har købt mig selv en julegave

Da jeg blev 30, fik jeg en rigtig fed brun Adax skuldertaske af min mor. Den var stor og rummelig, og fulgte mig i tykt og tyndt.
På ferier blev den proppet med kamera, blits, vådservietter, strikketøj og figenstænger. Og til daglig blev den proppet med ekstra deo, bind, usb stik, biblioteksbøger, madpakke og indkøbsvarer.
Jeg var nok for god til at få proppet for mange kilo i den taske, for pludselig knækkede den ene side af stroppen af. Jeg fik den byttet til en ny, og alt var godt. Men så sprang nitten i stroppen i den nye taske. Den kunne stadig bruges, og jeg havde den længe, inden jeg gik ind med den igen. Denne gang fik jeg desværre ikke en ny taske. I stedet fik jeg alle pengene tilbage. Jeg var både glad og ked af det på én gang. Jeg elskede den taske, og savnede et alternativ til den rygsæk, som var blevet afløseren, mens tasken var til reparation. Til gengæld havde jeg nu penge til en helt ny taske.
Jeg kunne ikke finde en taske, der kunne dække mine behov, så der er efterhånden gået nogle måneder med rygsækken.

Men nu tiden så blevet til Januar Udsalg, og så faldt jeg over denne lækre sag, som jeg ikke kunne lade hænge:

Den blev taget i brug i morges, og jeg er SÅ glad for den. Den er vildt lækker, blød og skøn. Den har den uundværlige lille lomme indvendigt, og den hænger fint på mig. Desværre er den noget mindre end min anden taske, så jeg tvivler på, at der er plads til en computer. Men det betyder ikke noget pt, så jeg er bare glad for den!!!

Indlæget er (desværre) ikke sponsoreret, men tasken er en Adax, som jeg var så heldig at finde til halv pris i Magasin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>