Jah!! Jeg ku…!

Så tog jeg mig endelig sammen og prøvede kræfter med hæklingen – igen. Engang har jeg kunne hækle lidt. Ikke særligt pænt. Og ikke særligt meget.

Men i hvert fald brugte jeg sofa-tiden under fodboldkampen i går til at finde garn og hæklenål frem, og komme i gang. Endnu er det kun fastmasker, men det går faktisk godt. Nu vil jeg se hvordan det endelige resultat bliver, men i hvert fald var det et hit at komme i gang.

Og i går aftes kunne jeg næsten ikke komme i seng. Jeg var helt høj på hækling  😉


2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>