Hvor er mit vasketøj?

Jeg er så TRÆT af de uskrevne vaske-regler, som de gamle damer i vores blok går så meget op i. Jeg er så dårlig til at overholde dem – til at få det tørre tøj pillet ned, og til at få tømt tørretumbleren i tide… Det indrømmer jeg gerne. Men at det (åbenbart) resulterer i, at de fjerner vores tøj. Det synes jeg ikke er i orden. Hvad hvis der rent faktisk var noget deri, som jeg SKULLE bruge. En dåbskjole eller noget i den stil…

Jeg håber vi får vores tøj i dag. For politiet er nok ret lige glade med det…
Og så må jeg vist hellere blive bedre til at overholde “reglerne” den sidste måneds tid ingen vi flytter.
Jeg GLÆDER mig!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>