wpid-20150522_215254.jpg

Hooked på syning

I går var jeg til fredagsfix hos Marapytta, som var taget til Odense. Jeg fik (næsten) syet nogle meget, meget fine sager, som jeg viser frem, når de er helt færdige.

Men hvor er det altså bare helt vildt fantastisk, lige at få en masse sy-tid og en masse inspiration. Jeg er stadig helt høj over det!
Og endnu bedre, så gav jeg mig i kast med overlockeren på Kulturmaskinen. Og det var altså point of no return for mig! Jeg et vild med den!! Og endnu vildere med Line (Alle elsker Agnes), der har lånt mig sin overlocker weekenden over. Åh, jeg har fået et nyt behov, som meget snart bliver nødt til at bliver opfyldt. Indtil da fik jeg ryddet ud i sybunken og lavet dette færdigt i går aftes.

image

image

Vi er allerede vilde med det, Sveske og jeg!!

image

Så i morges, da hele banden lå og snuede – manden sov og ungerne havde fået hver deres telefon at indeholde sig med, listede jeg ned i stuen og klippede løs. Og her til aften har jeg fået syet det meste sammen, mangler kun de sidste detaljer på den almindelige symaskine.

image

Footies leggins, som jeg også syede hos Marapytta, men som måtte laves om. Upcycling af mine gamle T-shirts til en nederdel og shorts/leggings til Sveske.

image

En fødselsdagstrøje, to par sorts (lavet af to af mine gamle toppe) og en DC trøje upcyclet af en af min mands gamle trøjer.

Det er dæleme effektivt med sådan en maskine!!! Og hold op hvor er jeg vild med det.

God lørdag til jer derude!

4 comments

    1. Tusinde tak Line. Jeg er også temmelig VILD med maskinen – og gik meget blod på tanden :-)
      Og VILD med, at jeg også kan lave noget til mig selv – som går hurtigere end at strikke en trøje…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>