Hit med min hjerne, tak!

Jeg er egentlig rigtig god til at koble af fra arbejde, når jeg har fri. Det er vigtigt, siges der. Og det tror jeg på.

Men det kan virkelig også være en benspænder. Efter en forlænget weekend, som denne dejlige pinseweekend, hvor vi har råhygget med gode venner på terrassen, legende unger i vores have, pølser og bøffer på grillen, sol og en tur i zoo, så har jeg næsten glemt hvad mit arbejde egentlig er. Og nogle af de ting jeg gjorde klar i sidste uge – så de lige var klar til i dag og i morgen – dem ved jeg end ikke hvad jeg skal bruge til. Nå, men der er jo ikke andet for, end at jeg må i gang med at tænke nogle af de samme tanker, som jeg tænkte i sidste uge. Igen!

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>