IMG_20150212_222005

Hilsen fra Skrive-boblen

Der sker ikke meget spændende i min hverdag for tiden… Faktisk ser min udsigt de fleste vågne timer således ud:

DSC_2426De fleste dage har jeg først været hjemme efter ungerne var puttet, og har lige været inde og snuse lidt til dem og pakke dem ned under dynerne. Og derefter har jeg de fleste aftner siddet ca en time eller to i sofaen om aftenen med strikketøj, min mand og de sidste par sæsoner af Drop Dead Diva, som jeg fik anbefalet af hende her, min dejlig veninde, Drengemor. Nu er vi desværre blevet færdig med alle afsnittene. Det var ellers så skønt, at der lå hele 4 sæsoner på netflix, da jeg startede, og lige da jeg næsten var gennem dem, kom der lige to mere. Nå, men nu er den slut, så jeg må til at i tænkeboks over hvad vi så skal se.

Når jeg sidder der foran skærmen, skal jeg helst have en masse snacks at få “tiden til at gå med”. En pose broccoli-stykker, salt/soya-mandler, lakrids, chokolade, kaffe osv. Men så skete der det den anden dag, at jeg i min frokostpause havde begivet mig ud i byen efter sushi til aftensmaden. Men, men, men jeg havde simpelthen snacket så meget kaffe med mælkeskum og broccoli (og sikkert lidt lakrids), at jeg ikke kunne spise min sushi. Så jeg måtte til min store fortrydelse gemme den til dagen efter. Men den var godt nok ret lækker alligevel!!!

På selv samme frokost-bytur, var jeg forbi Silvan efter nogle knager, som de desværre ikke havde. Men tilgengæld havde de nogle vand-spare-dimser til vandhanerne, som jeg længe har ville købe. Nu er de monteret. Det tog faktisk kun de to minutter, som der stod på indpakningen. Og jeg forventer, at vi sparer en hel masse penge, vi kan bruge til at rejse for ;o)

Faren og børnene har haft ferie hele ugen, og de har hygget sig så meget. Jeg har fået mange dejlige billeder, og det er skønt, at jeg ved de hygger sig med deres far, når jeg har så travlt med at arbejde. Men jeg ville ønske, at jeg også havde lidt ferie med dem. Specielt når Sveske i morges sagde til mig; “Jeg ville ønske, du ikke havde så travlt”.
Disse dejlige billeder har jeg dog hygget mig med de sidste 5 dage:

2015-02-12_22.11.20Nå ja, og så er jeg blevet FASTER til en lille perfekt pige. Vi tager til Nordjylland og hilser på hende i morgen, så lidt ferie får jeg alligevel. Jeg glæder mig så meget til at sidde og dufte lidt til en helt lille baby!


Indlægget er ikke sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>