20140427_115848

Helt perfekt til en løbetur

For mig indeholder søndag som oftest en løbetur! De lange løbeture synes jeg ellers frarøver mig tiden med mine børn og mand, men søndag er vi tit hos svigerforældrene over middag, så mens resten af familien tager bilen, så løber jeg derud. Så bliver transporttiden brugt  fornuftigt, og uden jeg mister alt for meget familie-tid. Der er ca. 12km, men nogle gange bliver jeg kørt lidt af vejen. I går løb jeg ca 8-9 km, og mit baglår brokkede mig kun en smule.

Og det var altså helt, helt ok (læs; fantastisk) når det er det her man løber blandt;

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>