wpid-wp-1444219403191.jpg

Hæklet dukketøj

For snart 2 år siden var vi til barnedåb ved min venindes datter. Hun havde ønsket sig en af de søde dukker fra Sebra, så sådan en fik hun af os. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville lave noget tøj til dukken, der sælges kun iført undertøj. Så jeg hæklede en kjole og en cardigan, men siden da kom de til at ligge i skuffen og vente. Kjolen har nu fået en knap i, og de er blevet afleveret til pigen og hendes dukke.
imageimage
image

Specielt kjolen er jeg ret tilfreds med, og jeg tror, at jeg skal have lavet et par stykker mere ved lejlighed – så der er noget at skifte mellem.

 

UPDATE!!! (Marts 2017) Det har desværre ikke været muligt for mig, at genfinde mine håndskrevne noter, så jeg kan desværre ikke dele opskriften på kjolen – da jeg simpelthen ikke har den længere.

 

 

 

6 comments

  1. Hvor er det sødt:-) Jeg husker også at strikke tøj til mine barbier, da jeg var barn:-) Nu køber farmor i stedet bunker med strikket barbie tøj rund omkring på loppemarkeder;-)

    1. Tak Ingrid. Ja, jeg husker også at min mor og farmor producerede tøj til både bamser, dukker og barbie. Endnu har jeg kun syet et par kjoler til Sveskes barbiedukker. Pt er det Lego, der hitter mest.

  2. Hvor er det flot! God idé. Jeg er i gang med at sy tøj til min datters dukke – jeg synes det er rigtig hyggeligt.
    K.h.
    Christina

  3. Et af mine dagplejebørn kom med netop sån en dukke idag – så sød… Jeg er dog næsten ny i det her hækleri, men vil så gerne hækle en kjole, som din, til hende – er det en opskrift, du vil dele? Evt pr mail? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>