IMG_20150213_130257

Gråt strik og et par genopdagede sager

De sidste par uger har jeg genopdaget et par ting, jeg havde glemt, hvor glad jeg er for.

Det ene er P!nk

IMG_20150225_231641

Hun er stadig mere sej end sej!!

I’m Not Dead er klart mit favoritalbum, og så har hun desuden den fantastiske effekt på mig, at jeg cykler meget hurtigere med hende i øerne. KUN det ene øre, selvfølgelig. Det ind mod fortovet.

Den anden ting er hvidløgsdressing. Eller rettere creme fraiche med hvidløg i. Ikke andet. Det kan spises til alt. Alt simpelthen. Og selvom jeg nærmest er blevet flasket op med det, og sikkert har lugtet temmelig meget af hvidløg hver eneste fredag (og torsdag og lørdag) til fadølsfest i gaden (Jomfruanegade, forstås), når jeg hoppede rundt på dansegulvet og havde en fantastisk 3års fest (eller måske er 3 år en underdrivelse…)  – så er det nærmest flere år siden jeg rigtigt har lavet hvidløgsdressing til mig selv. Min mand kan ikke li hvidløg. Altså ikke som i at han ikke vil lugte. Men som i at han ikke kan li smagen. Det er for mig komplet uforståeligt. Og heldigvis har han slet ikke brokket sig over, at jeg nok har lugtet af hvidløg konstant de sidste par uger. Han er fantastisk!

Ja, og så vil jeg lige hoppe til noget helt andet. Strik nemlig.

Jeg har efterhånden flashet denne igangværende cardigan 3 gange på Instagram, så nu må jeg hellere snart få den færdig.
IMG_20150213_130257

Bilstrik på vej til at besøge min niece – for to uger siden

IMG_20150220_144239

Shades of grey
IMG_20150222_193528 Søndagens #kreadagiodense med Garngrammatik og Alle elsker Agnes.

Og når jeg får lagt sidste hånd på den, kommer der en opskrift på bloggen her! Wuhuuu!

IMG_20150225_234011

Har I også genopdaget gode, gamle, savnede kendinge?

God onsdag til jer alle – jeg har hele dagen troet, at det var torsdag… Hmm
Og det er det faktisk også lige om lidt.

3 comments

 1. Åhh skat, vores dejlige Pink! Det album skal jeg da høre i dag. Og stakkels dig, at Mikkel ikke kan lide hvidløg, det ville ikke gå i mit hjem, som i det ville være en dealbreaker i mit forhold 😉 , hee hee. Jeg har en gang været sammen med en person som ikke kunne lide hvidløg eller løg og du ved at jeg elsker hvidløg og al slags løg i mit køkken, ligesom dig. Da det forhold sluttede lovede jeg mig selv at det ville jeg aldrig gøre igen og så fandt jeg heldigvis Rikke som er den vildese løgelsker ! 😀 Heldige mig. Det ser ud som ud som om du hygger i kulden, håber snart forår kommer jeres vej.
  Savner og elser dig tosse meget dejlige Katte
  xoxoxox
  Din veninde Anna

  1. Tusinde tak for den dejlige hilsen. Det album fortjener at blive støvet af (i app-forstanden..) engang i mellem. Det er fantastisk. Vi hygger os i kulden, og vi kan jo også godt li den ;o) men dog hellere sne end regn og slud. Og ja, så glæder jeg mig da til det bliver sommer, så vi kan få nogle dage i Italien i varmen, poolside, selvfølgelig!
   Du er i den grad HELDIG!! Jeg satser på, at vi kommer ned og krammer jer til oktober eller december.
   Tusinde gange kæmpe knuser til jer begge!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>