IMG_20141123_232156

Giv en ged

Folkekirkens nødhjælp sælger igen i år geder, som går til afrikanere, der virkelig har brug for det. Du kan også købe ris og eller en fodbold. Og du kan se mere her.

De har i år desuden lavet en gimmick, hvor de opfordrer til, at man laver en ged til juletræet. Du kan læse mere hos Rock n Roll HausFrau her. Og se hendes bidrag her.

Jeg synes det er en vildt god idé, og ville virkelig gerne lave en ged til juletræet. Det endte med dette hjerte-kræmmerhus med en broderet ged på (selvom jeg næsten synes, at den lidt ligner en giraf…)

SONY DSC

Bagpå står der god jul, og der er masser af plads til julegodter nede i “posen”, som er lavet af to hæklede hjerter, der er syet sammen.

IMG_20141123_231432

Jeg har faktisk endnu ikke givet nogen geder i julegave (men jeg tror at ungerne skal give nogle til deres bedsteforældre i år…) og jeg kommer nok desværre heller ikke til at give nogle af disse kræmmerhuse ud. Desværre :-) De tager for lang tid for mig at lave.

Men jeg er ret godt tilfreds med mit temmelig rustikke bud på en ged på juletræet. Og en ting er helt sikkert, det kommer på vores træ. Med godter i, for det har jeg lovet Sveske!

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>