DSC05027

Fredag er træt

Sidst på ugen er vi alle ved at være brugte. Ungerne er trætte, og det er vi forældre også.
I aften er Faren sendt til forbold i Parken, ungerne sov inden halv otte, og jeg har modtaget forsyninger til halsedisser til ungerne.

Dem vil jeg hygge mig med i sofaen sammen med the og et afsnit af Den Store Bagedyst på DR. Lige så længe (eller kort) jeg kan holde mig vågen.

Jeg har købt Knit Pro strikkepinde (en før-fødselsdagsgave fra mig selv), og skal se om de er så fantastiske. Jeg tror dog at den wire, som hedder 60 cm (og som ikke er 60 cm – måske med pinde på, men det tænkte jeg jo ikke da jeg bestilte, vel) er lidt for kort. Men vi får at se.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>