Forvirring og skuffelse

Jeg fik jo afleveret den der Ph.d i slutningen af april, og har siden da brugt tiden på at finde mig selv igen. Finde noget overskud, som jeg naivt nok troede bare ville komme i det sekund opgaven var afleveret. Til min store skuffelse, skete det ikke. Til gengæld er det kommet stille og roligt tilbage mens vi holdt sommerferie.

Inden sommerferien modtog jeg  en mail, om at phd’en var godkendt til forsvar, og jeg har derfor holdt en fantastisk dejlig sommerferie med vished om at jeg “blot” skulle tilbage og forberede forsvaret.

I dag nærlæste jeg så de vedhæftede dokumenter i mailen, og fandt derved ud af – efter telefonisk kontakt med damen bag mailen – at der var sket en slem fejl.
Den er nemlig ikke godkendt. Hvilken kom som en KÆMPE skuffelse og overraskelse for mig. Jeg modtog opkaldet på vej til børnehaven på cykel, og måtte ringe til min mand og tude budskabet ud, inden jeg smuttede ind og hentede de to små vigtigste mennesker. Ovenpå den skuffelse har jeg derfor de sidste timer haft den dér rigtig dårlige følelse helt ned i maven. Den minder om dårlig samvittighed. Som om jeg har gjort noget forkert.

Hvilket jeg egentlig ikke har – bort set fra at jeg har skrevet mine data sammen på en, efter opponentudvalgets mening, ikke tilfredsstillende måde. Det har jeg nu 3 måneder til at rette op på.

Det er heller ikke værre end det!! Men lige nu har jeg det bare træls over det. Fordi jeg både føler det som et fagligt knæk og et gigantisk chok, som kommer SÅ meget bag på mig!!
Jeg var i fuld gang med at lede efter job – det er jeg stadig – og var ved at vænne mig til, at den del af mit liv var slut.
Nu må jeg så kigge på det hele igen. Uden at der følger en eneste lønkrone med.

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>