2014-06-30_22.10.23

Forskud på ferien

– Sidste uge var faren og Sveske på den årlige kanotur med andre fædre og børn. Et fænomen som også eksisterede da jeg var barn, og som altid har været helt fantastisk. Morfar var også med, samt en pige på næsten Sveskes alder. De hyggede sig så meget. Fik både slik og sodavand. Nu har vi også holdt det barn fra sodavand i 4 år, så er det vel også på tide at smage det…? Og så er det næste store vel øl og sprut om 12-15 år 😀
Lillebroren og jeg fik lov til at hoppe på turen den sidste dag. Og bortset fra mor-pjævsede unger, var det helt fantastisk hyggeligt.

– Lørdag kom bedsteforældrene fra Nordjylland for at passe vores to feriebørn, mens vi var til bryllup hos nogle af mandens kolleger. Ungerne og bedsteforældrene stor-hyggede sig med badebassin i haven og bare at være sammen. De sov endda til både 8 og 9!!
Og vi hyggede os også rigtigt meget, drak vin og snakkede. Med hinanden og andre voksne mennesker. Og gik småfulde og glade i seng kl halv tre. Og sov helt til HALV ELLEVE!!

– Vi har også drukket øl på terrassen om aftenen i solens sidste stråler. Og nydt at 3 ud af 4 har ferie.

– Jeg har overspringsstrikket lidt på en lækker blød Bella og testet det nye cottonwool (som skal pakkes med på ferien). Fordi den Isager altså lidt tager pusten fra mig. Der er godt nok mange ting, der skal holdes styr på samtidig. MEN jeg skal nok få STYR PÅ DEN!! Basta!

– Vi har nu endelig fået booket hele vores fælles sommerferie, som starter på onsdag. Den går sydpå, og bliver en kombineret skiferie og campingferie. Og vi glæder os. Jeg er spændt på om det hele kan pakkes i vores lille Spark. Vi er optimistiske!!

7 comments

 1. Uh hvor lyder det bare hyggeligt! Her holder de tre andre også ferie, men synes faktisk også det dufter lidt af ferie, når jeg holder fri… Og så er nedtællingen startet!

  Lyder også skønt med tur sydpå! Er det gletscherski i Tignes, Val T., eller lignende I går efter?

  I hvert fald – GOD FERIE!! 😀

  1. Ja, det er rigtigt, der har været rigtig feriestemning, når jeg har fået fri. Det har været dejligt at se, at de har hygget sig hjemme 😀 og rodet!

   Vi tager på gletscheren i Østrig. Håber på bedre vejr, end de lover!

   Rigtig god ferie til jer også! Og lad os finde på noget krea efter ferien?

 2. Åh, det lyder dejligt! Under jer SÅ meget at få sovet længe!

  Selvfølgelig kan I have det – det kan I altid 😉 Ha’ en rigtig dejlig ferie. Håber vi ses snart <3

  1. Ja, der er vist plads i bilen endnu, selvom den allerede er fyldt med tøj, Weekendseng, højskole og lidt småting 😀
   I må nyde jeres ferie også. Jeg ville ønske vi havde tid til at kigge forbi. Måske :-) jeg giver lyd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>