wpid-wp-1446838191893.jpg

Første arbejdsuge

Jeg er simpelthen VILD med mit nye arbejde.

Ja, det er hårdt at starte et nyt sted, og ja, det er også (lidt) hårdt at skulle være af sted hver dag til næsten klokken 16. Men helt ærligt, så er tanken måske værre end virkeligheden??

Jeg er træt med træt på, for der er virkelig blevet fyldt på af ny information. Egentlig er det ret vildt, at man kan tage en laang uddannelse på universitetet (11 år inklusiv 2 barsler), og så tager det alligevel 3-6 måneder før man fuldt ud kan varetage det job, man sidder i. Og fordi alt er så nyt, og fordi det tager så lang tid at opnå alle kompetencer, så er der virkelig meget at lære, så i går var jeg helt kvæstet, og måtte krybe under dynen kl. 21. Så denne uge har budt på sjældent lidt tid med strikketøjet i sofaen.

image
Sådan her så jeg ud lige inden jeg startede min første arbejdsdag på mit nye job.

Tilgengæld er weekendkonceptet virkelig MEGET federe, når man har et arbejde og en fast hverdagsrutine! Denne fredag eftermiddag blev således fejret med rødvin til de voksne og fremstilling af pindsvin for børnene.
image

– måske mener jeg noget andet, hvis du spørger mig om nole måneder eller et år, men lige nu er jeg ret så meget tilfreds med hvordan vores liv hænger sammen (klik her, hvis du vil læse lidt om hvilke vilde ting, der skete i oktober i vores familie).

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>